Sukkerfri gelegodis med bringebær og appelsin

Enkelt og sunt godteri du kan nyte med god samvittigheit!

 

Tidsbruk

Enkel - ca 1 time

Du treng

20 bitar

1 dl Lerum Appelsinsaft Utan tilsett sukker

200 g ferske eller frosne bringebær

1 dl kaldt vatn

20 g gelatinpulver

 

Slik gjer du

  1. Brukar du frosne bringebær, la dei tine litt. Mos deretter bringebær, saft og vatn klumpfritt med stavmiksar

  2. Ha over i ein kjele og tilset gelantinpulver. Varm opp på medium varme medan du rører, trekk kjelen til side rett før blandinga byrjar å koke

  3. Hell over i ønska silikonformer. Set i kjøleskåpet til gelegodisen har stivna, ca 2 timar. Kos deg med god samvittigheit;)

 

Bildegalleri

Gasta Design

Vi skaper lønnsame nettsider basert på Squarespace, og utviklar gjerne din visuelle identitet eller hjelper deg med digital markedsføring.

Forrige
Forrige

Bringebærmousse kake med browniebunn

Neste
Neste

Rabarbradessert