Rabarbradessert

Enkel og god gammeldags dessert med rabarbra og jordbær. 

 

Tidsbruk

Enkel - 1 time

Du treng

4 porsjoner

1 glas Lerum heimefrå jordbær

2,5 dl vatn

2 dl sukker

1,5 ss potetmjøl rørast ut med same del vatn

3 stilkar med rabarbra, event Heimefrå sesongens rabarbrasyltetøy

1 korg jordbær

 

Slik gjer du

  1. Kok opp rabarbra i bitar saman med jordbær, eit halvt glas jordbærsyltetøy, sukker og vatn, til rabarbraen er mjuk. Smak til, og tilset meir sukker eller syltetøy ved behov.

  2. Rør ut potetmjølet i lik mengde vatn, og tilset den som ein tynn stråle i den kokande massen. Kok opp og trekk kjelen til sides. Avkjøl.

  3. Server med mjølk eller fløyte til

 

Bildegalleri

Gasta Design

Vi skaper lønnsame nettsider basert på Squarespace, og utviklar gjerne din visuelle identitet eller hjelper deg med digital markedsføring.

Forrige
Forrige

Sukkerfri gelegodis med bringebær og appelsin

Neste
Neste

Panna cotta utan sukker