Sukkerfri eple-pærekake i kopp

Smak Linda Stuhaug sukkerfrie eple-pærekake i kopp. Nydeleg til kveldskosen eller ein kopp kaffe!

 

Tidsbruk

Enkel - ca 10 minutt

Du treng

1 egg

2 ss kesam

2 ss Lerum 80% eple-pæresyltetøy (utan tilsett sukker)

2 ss havremjøl

1 ss speltmjøl, eller anna tørrvare

1 ss sukrin gold eller honning

1⁄2 ts bakepulver

Tips

Oppskrifta gir 1 porsjon sukkerfri eple-pærekake i kopp.

 

Slik gjer du

  1. Bland saman ingrediensane til ei jevn og klumpfri kakerøre. Hell røra over i ein kopp eller lita skål (ha litt avstand til kanten, kaka vil heve litt under steiking). Tilsett 1 ss syltetøy i midten av kaka.

  2. Steik i mikrobølgeovnen på full effekt i 2–3 minutt, eller til mikrokaka er gjennomsteikt. Kaka er god både varm og kald. Topp med 1 ss syltetøy. Et som den er, eller server med det tilbehøyret du ønskjer.

 

Bildegalleri

Gasta Design

Vi skaper lønnsame nettsider basert på Squarespace, og utviklar gjerne din visuelle identitet eller hjelper deg med digital markedsføring.

Forrige
Forrige

Sylta raudløk med bringebærsirup

Neste
Neste

Grønn smoothie med spinat, mango og appelsin