Sylta raudløk med bringebærsirup

Sylta raudløk er enkelt og veldig godt

 

Tidsbruk

Enkel - ca 30 minutt

Du treng

1-2 rødløk

1 dl bringebæreddik

1,5 dl konsentrert bringebærsirup

0,25 dl sukker

Saft og revet skal av 1/2 sitron

Tips

Tilset 3 skiver fersk ingefær

 

Slik gjer du

  1. Ha eddik, saft og sukker i ein kjele. Riv skalet av ei halv sitron, og ha i kjelen saman med sitronsafta.

  2. Gi løken eit oppkok så sukkeret får løyst seg opp. Hell over løken som du har skjært i ringar. La det stå minst 30 minutt.

 

Bildegalleri

Gasta Design

Vi skaper lønnsame nettsider basert på Squarespace, og utviklar gjerne din visuelle identitet eller hjelper deg med digital markedsføring.

Forrige
Forrige

Lerum Julegløgg

Neste
Neste

Sukkerfri eple-pærekake i kopp