Panna cotta utan sukker
Frisk og sunn dessert som du kan nyte når du vil.
Tidsbruk
Enkel - 30 minutt
Du treng
0,5 dl Husholdningssaft eller skogsbærsaft utan tilsett sukker (ikkje utblanda)
200 g frosne bær
200 g naturell youghurt
2 ss sukrin+ (eller anna søtning tilsvarande 4 ss sukker)
4 plater gelatin
Slik gjer du
Ha skogsbær, sukrin+ og saft i ein kjele. Kok opp under omrøring. Mos blandinga med stavmiksar
Bløytlegg gelatinplatene i kaldt vatn i 3-4 minutt til dei er mjuke, klem ut vatnet og tilset i den varme blandinga.
Tilset yoghurt og bland godt. Hell over i 2 porsjonsformer. Sett i kjøleskåp i 3-4 timar. Kan med fordel lagast dagen før.
Server med ein litt søta naturell yoghurt og gjerne litt friske bær eller granateple.