Moltekrem

Heimefrå er eit syltetøy laga på gamlemåten. Smaken vart til første gong på Sørheim. Heimefrå er i dag, som då, laga med stoltheit, kjærleik og masse friske bær. Heimefrå syltetøy smaker spesielt godt saman med gode desserter.

 

Tidsbruk

Enkel - 60 minutt

Du treng

6 dl kremfløyte

2,5 dl Lerum Heimefrå Moltesyltetøy

Tips

Lerum Heimefrå Moltesyltetøy og krem smakar også fantastisk godt til sandkaker.

 

Slik gjer du

  1. Visp fløyte til luftig krem. Bland Lerum Heimefrå moltesyltetøy forsiktig i kremen. Servèr det saman med gode krumkaker.

 

Bildegalleri

Gasta Design

Vi skaper lønnsame nettsider basert på Squarespace, og utviklar gjerne din visuelle identitet eller hjelper deg med digital markedsføring.

Forrige
Forrige

Moltesorbet

Neste
Neste

Grove deilige vafler og pannekaker