Kjøleskapsgraut med kirsebærsyltetøy

 

Tidsbruk

Enkel - ca 20 minutt

Du treng

1 ½ dl havregryn

1 ss chiafrø

2 dl vaniljemjelk

½ ss lønnesirup

Litt sitronskal

Litt salt

Tips

Bruk eit tomt syltetøyglas

 

Slik gjer du

  1. Lag røra og rør saman

  2. Sett i kjøleskapet over natta

  3. Tilsett 3 ss gresk yoghurt, 1 ss kremost naturell, 1 ss lønnesirup, 1 ss pressa sitron

  4. Bland alt i ei skål

  5. Fordel ostekrem over kjøleskapsgrauten. Server med Lerum kirsebærsyltetøy

 

Bildegalleri

Gasta Design

Vi skaper lønnsame nettsider basert på Squarespace, og utviklar gjerne din visuelle identitet eller hjelper deg med digital markedsføring.

Forrige
Forrige

Havrevafler med aprikos- og ferskensyltetøy

Neste
Neste

Kaldheva brød og rundstykke