Havrevafler med aprikos- og ferskensyltetøy


Server med Lerum aprikos- og ferskensyltetøy, cottage cheese og eit dryss friske bær

 

Tidsbruk

10 min

Du treng

Ca. 6 dl havregryn, lettkokte

1 ½ dl kveitemjøl

2 ts bakepulver

1 ts vaniljesukker

¼ ts malt kardemomme 

Ei banan delast i bitar

2 dl cottage cheese

3 egg

4 dl mjelk

1 ½ dl smelta smør

4 ss honning

 

Slik gjer du

  1. Hell i alt det tørre

  2. Steik vaflene gyldne

  3. Server med Lerum aprikos- og ferskensyltetøy, cottage cheese og eit dryss friske bær

 
 

Bildegalleri

Gasta Design

Vi skaper lønnsame nettsider basert på Squarespace, og utviklar gjerne din visuelle identitet eller hjelper deg med digital markedsføring.

Neste
Neste

Kjøleskapsgraut med kirsebærsyltetøy