Tilslørte bondepiker med Lerum eplesyltetøy

Lerum eplesyltetøy passar perfekt på brødskiva, til vafler eller i musliblandingen. Ikkje minst er det perfekt å bruke i dessert.

 

Tidsbruk

Enkel - 20 minutt

Du treng

1 glass Lerum Eplesyltetøy

1/2 pose kavring

1 pk fløyte

2-3 ss sukker

1 ts kanel

3 ss smelta smør

ca 8-9 porsjoner

Tips

Bruk Lerum 80% eple- og pæresyltetøy utan tilsett sukker lagvis med musli og kesam.

 

Slik gjer du

  1. Knus kavringen. Smelt 3 ss smør og brun kavringen saman med 2-3 ss sukker og 1 ts kanel på middels varme. Avkjøl.

  2. Pisk kremfløyte.

    Legg kavring, syltetøy og krem lagvis i ei skål.

 

Bildegalleri

Gasta Design

Vi skaper lønnsame nettsider basert på Squarespace, og utviklar gjerne din visuelle identitet eller hjelper deg med digital markedsføring.

Forrige
Forrige

Fine scones med Lerum Heimefrå Jordbærsyltetøy

Neste
Neste

Bringebærmousse kake med browniebunn