Brun saus med saft

Piff opp sausen med Solbærsirup.

 

Tidsbruk

Enkel - ca 20 minutt

Du treng

2,5 ss smør

2 ss kveitemjøl

5 dl vatn m kjøttbuljong

2,5 ss sukker

1-2 ss konsentrert solbærsirup

salt og peppar

1 ts bakepulver

Tips

Prøv gjerne bringebærsirup for ein syrlegare smak.

 

Slik gjer du

  1. Brun smør og kveitemjøl i ei gryte/kasserolle ved middels varme, rør heile tida. Spe med kokande kraft og konsentrert saft til sausen får passe konsistens. La sausen trekke i 8-10 minutt. Smak til med salt og peppar.

  2. Server til middag med tyttebærsyltetøy.

 
Gasta Design

Vi skaper lønnsame nettsider basert på Squarespace, og utviklar gjerne din visuelle identitet eller hjelper deg med digital markedsføring.

Forrige
Forrige

Sunnare rullekake

Neste
Neste

Ostekake med Heimefrå Kirsebærsyltetøy