Saus til riskrem

Nydeleg saus med solbærsirup. Perfekt til riskrem.

 

Tidsbruk

Enkel - ca 10 minutt

Du treng

5 dl vatn

2 dl Solbærsirup

Ca 1 ss potetmjøl

Tips

Bruk den safta du likar best, her passar både Solbærsirup og Husholdningssaft

 

Slik gjer du

  1. Bland saft og vatn til ei passeleg sterk blanding, gjerne litt sterkare enn til vanleg saft.

    Rør potetmjølet ut i litt kaldt vatn. Varm opp saftblandinga, tilset potetmjølblandinga litt og litt. Raud saus skal vere jevn og fyldig, men ikkje for tjukk.

    Avkjøl og ha sausen oppi ein mugge.

  2. Strø litt sukker over, slik at det ikkje blir snerk på sausen. Server sausen avkjølt. Her kan du og variera sausen med å bruka Lerum Solbærsirup, eller vanleg Husholdningssaft.

 

Bildegalleri

Gasta Design

Vi skaper lønnsame nettsider basert på Squarespace, og utviklar gjerne din visuelle identitet eller hjelper deg med digital markedsføring.

Forrige
Forrige

Tilslørte blåbærpiker

Neste
Neste

Lerum Julegløgg