Appelsingelè

Syrlig og frisk appelsingelé som lagast i en fei. Enklare og betre blir det ikkje.

 

Tidsbruk

Enkel - ca 4 timar

Du treng

2 porsjoner

2dl Lerum Appelsinsaft Utan tilsett sukker

3dl kaldt vatn

2ss sitronsaft

5 gelatinplater

 

Slik gjer du

  1. Legg gelatinplanene i kaldt vatn i 5 minutt.

  2. Hell saft og 1dl vatn i ein kjele og varm opp til kokepunktet. Klem vatnet ut av gelatinplatene og rør dei inn i den varme saftblandinga.

  3. Hell sitronsaft og 2dl vatn i den varme saftblandinga i ein tynn stråle medan du rører. Hell i porsjonsglas og sett i kjøleskapet i cirka 4 timar. Server med vaniljesaus og bær.

 

Bildegalleri

Gasta Design

Vi skaper lønnsame nettsider basert på Squarespace, og utviklar gjerne din visuelle identitet eller hjelper deg med digital markedsføring.

Forrige
Forrige

Mellommåltid

Neste
Neste

Pannekaker med Lerum Kirsebærsyltetøy Utan Tilsett Sukker